Anastasia

Datum: 
08/09/2022

Anastasia

Vänföreningens medlemmar hälsas välkomna till "Anastasia" torsdagen den 8 september.

Broadwaymusikalen Anastasia är en mäktig, episk saga för hela familjen, baserad på den tecknade filmen med samma namn. I rollen som Anastasia ser vi Tuva B Larsen och som Dmitrij, Andreas Weise. Den gripande historien om mysteriet med den försvunna tsardottern blir här ett storslaget, fantasifullt äventyr med spänning, humor och kärlek.

I Ryssland har det just varit revolution. Tsarfamiljen har mördats och bolsjevikerna har tagit över makten. Men det går ett rykte att den yngsta dottern Anastasia kom undan och gömmer sig någonstans. Bolsjeviksoldaten Gleb gör det till sin livsuppgift att hitta Anastasia och slutföra det arbete hans far påbörjade.

Den medryckande musiken innehåller allt från klassisk musikalmusik till wienervals och charleston. En sång som nog de flesta känner igen är den vackra och lite sorgsna balladen Once upon a december, den melodi som finns i speldosan Anastasia får av sin farmor änkekejsarinnan, som spelas av Lill Lindfors!

Gemensamt besök för Malmö Operas Vänners medlemmar torsdagen den 8 september kl 19.00 på Malmö Opera. Pris: 755 kr. Biljettpriset är med grupprabatt. Introduktion kl 18.00 i övre foajén då vi bjuder på ett glas vin eller annan dryck.

Biljetter bokas via mail: operavannerna@gmail.com, på vår hemsida: www.malmooperasvanner.se eller hos Gunilla Johansson, tel 0703- 509 513 senast den 14 juli.