Lasse Walldov höstcirkel

Datum: 
25/01/2023

Lasse Walldov kör igång en ny OperaCirkel!

Kursen omfattar sex onsdagskvällar och en tisdag, alla kl 18.00 – 21.00 och hålls i Malmö Operas konferensrum med ingång från sceningången. Dagarna är 25 januari, 15 februari, 21 mars (OBS en tisdag), 12 april, 26 april, 3 maj och 17 maj. Pris 1.000 kr/person. Deltagaravgiften sätts in på Malmö Operas Vänners bankgiro nr 5704-4455. För att vara säker på att få plats anmäl er redan nu till operavannerna@gmail.com eller telefon till Gunilla 0703-509 513.

 

Så här beskriver Lasse sin nya OperaCirkel:

Hej, alla passionerade och nyfikna Operavänner!

Jag har nu fått i uppdrag av styrelsen för Malmö Operas Vänner att starta upp en ny OperaCirkel vårsäsongen 2023. Det ser jag verkligen fram emot.

Som tidigare ska det bli sju träffar, och än en gång kommer det att handla om vitt skilda ämnen och musikillustrationer som spänner över en period från grammofonens barndom till vår tid.

En träff kan handla om en viss kompositör. En annan om en eller flera mer eller mindre bortglömda sångare. Kanske någon träff kommer att behandla ett särdeles intressant årtal eller decennium i operakonstens historia. Massor av idéer snurrar runt i mitt huvud. Och det händer säkerligen att något inslag från operettens och musikalens skattkistor dyker upp lite då och då som extra krydda.

Det här ska bli kul!

Allt gott,

Lazze