Sounf of music

Datum: 
17/09/2021

 

 

Äntligen är biljetterna till Sound of Music släppta! Vänföreningens medlemmar hälsas välkomna till gemensamt besök fredagen den 17 september kl 19.00. Pris: 680 kr. Biljettpriset är med grupprabatt och inklusive introduktion, vin eller annan dryck samt enkelt tilltugg.

Introduktion i övre foajén vid flygeln en timme före föreställningen.

Biljetter bokas via mail: operavannerna@gmail.com, på vår hemsida: www.malmooperasvanner.se eller hos Gunilla Johansson, tel 0703- 509 513 senast 23 augusti.

Malmö Opera inleder hösten på Storan med Sound of Music – världens kanske mest kända musikal, älskad av generationer. På ytan en söt bagatell om en ung kvinna som är lite för busig för klosterlivet och i stället vinner en mans hjärta med hjälp av sång och musik.  Men historien handlar i botten om människovärde och att våga revoltera mot orättvisor.

Den odödliga musiken har framförts om och om igen av stjärnor som Shirley Bassey, John Coltrane och Lady Gaga – ett pärlband av klassiker som Do Re Mi, My favorite things och  Edelweiss. I denna uppsättningen ser vi rutinerade musikalartisterna Frida Modén Treichl som Maria och Michael Jansson som Georg von Trapp. För regin svarar Heinrich Christensen, som senast i Malmö satte upp  Monicas vals  på Malmö Stadsteater.

Publikens och personalens trygghet är det viktigaste och Malmö Opera följer självklart gällande publikrestriktioner. Foajén och salongen kommer vara fortsatt anpassad enligt coronarestriktionerna även under hösten 2021 och så länge som det krävs både vad gäller avstånd mellan sällskap, placering i salong, extra gångar i salongen samt utökade städrutiner.